Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Παγκόσμια δύναμη οι Έλληνες ναυλομεσίτες Πηγή:www.capital.gr


Την επόμενη μέρα για τους Έλληνες ναυλομεσίτες, ώστε να υπάρχει διαδοχή και να μην φύγει το επάγγελμα από την Ελλάδα, προετοιμάζει το Σωματείο Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων.

Σε σχετική συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε ότι, οι Έλληνες ναυλομεσίτες αποτελούν μια από τις ισχυρότερες παγκοσμίως δυνάμεις λόγω της εμπειρίας της εκπαίδευσης και του τεράστιου ταλέντου που έχουν οι Έλληνες στις διαπραγματεύσεις.

Οι Έλληνες ναυλομεσίτες διοργανώνουν τον Ιούνιο το πέμπτο Παγκόσμιο Συνέδριο Ναυλομεσιτών με τιμώμενη χώρα την Κίνα, κάτι που κάνουν για πρώτη φορά, με στόχο να ανοίξει τον δρόμο για νέες μορφές συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και κινεζικών παραγόντων.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Γιάννης Παχούλης, οι Έλληνες ναυλομεσίτες σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Αμβούργου HSA, προχώρησαν στην ίδρυση ναυτιλιακού τμήματος.

Το Σωματείο παραχώρησε στο πανεπιστήμιο το πρόγραμμα σπουδών των σεμιναρίων που από το 1999 διοργανώνει, και πλέον το πρόγραμμα επεκτείνεται και σε μεταπτυχιακές σπουδές.

Αναφορικά με τη φετινή εκδήλωση «Πειραιάς 2011» έχουν κληθεί να παραστούν και να μιλήσουν προσωπικότητες της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας και πλοιοκτήτες από όλο τον κόσμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου