Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ


Σε αυτήν την χώρα αν δεν ζούμε σε μια ψευδαίσθηση, δεν ζει κανείς άλλος λαός. Οι πολιτικοί αλήτες που μας κυβερνούν, ενώ μας λένε συνεχώς ψέματα, εμείς πιστεύουμε ότι νοιάζονται. Ο Βενιζέλος του ΠΑΣΟΚ δεν ονόμασε «πολιτισμικό πλεόνασμα» το γεγονός ότι οι ολυμπιακοί αγώνες προγραμματιστήκαν να στοιχίσουν 9 και ξεπέρασαν τα 22 δις €? Και είναι υπουργός και το κόμμα του κυβέρνηση, και ο πρωθυπουργός του είναι αυτός ο οποίος δεν ήξερε τίποτα για της ρεμούλας και τις μίζας το κάγκελο που γίνονταν στην κυβέρνηση του. Εμείς πιστεύουμε ότι αυτός θα είναι καλύτερος και θα μας σώσει.
Ο Καραμανλής, δεινέ ψεύτικα στοιχεία στην ΕΕ και στους έλληνες, και αυτός και οι υπουργοί του. Γιατί δεν βγήκαν τώρα να μας υπερασπιστούν στην Μέρκελ και στην Ευρώπη τώρα που μας βρίζουν? Αντιθέτως 3 εκ έλληνες τους ψηφίσαν διότι ζουν στην ψευδαίσθηση ότι αυτό δεν είναι αλήθεια.
Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών, όταν ήταν μητροπολίτης Θηβών, δεν τα έβαζε με τον Χριστόδουλο που μιλούσε ενάντια στην φορολογία της εκκλησίας. Τώρα και αυτός ζει στην ψευδαίσθηση που του χαρίζει ο χρυσοποίκιλτος θρόνος του, και ξέχασε τα λεγόμενα του.
Οι ΔΥ ζουν σε μια ψευδαίσθηση ότι εργάζονται, ότι παράγουν, ότι αξίζουν τα λεφτά που πληρώνονται. Οι εε, ζουν σε μια ψευδαίσθηση ότι κλέβουν για το κάλο μας, ότι προσφέρουν εργασία με 3 και 60 σε κάτι κακόμοιρους μετανάστες.
Οι αστυνομικοί μας, έχουν την ψευδαίσθηση ότι φυλούν τους πολίτες.
Οι καθηγητές μας έχουν την ψευδαίσθηση, ότι μας μορφώνουν.
Όλοι μας έχουμε μια ψευδαίσθηση, ότι εμείς κάνουμε το σωστό, ενώ οι άλλοι κάθονται.
Δεν ξέρω τι ναρκωτικό καπνίζουμε όλοι σε αυτήν την χώρα, άλλα είναι και γαμώ τα χόρτα, αφού όλοι έχουμε παραισθήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου