Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΣΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΟΤΙ ΝΑΝΕ .

Δεν είναι εικόνα από μια πόλη τριτοκοσμικής χώρας σε μια γωνιά της Αφρικής η της νοτιοανατολικής Ασίας,είναι μια εικόνα από πρωτεύουσα χώρας που ανήκει στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης,που οι πολίτες της έχουν εκπαιδευτεί από το σάπιο πολιτικό σύστημα να τις βλέπουν και να αδιαφορούν χωρίς να αντιδρούν, ανεξάρτητα το τι είναι αυτοί υψηλού η χαμηλού μορφωτικού επιπέδου.
Όπου υπάρχει ανίκανος κρατικός μηχανισμός, ανίκανη τοπική αυτοδιοίκηση, ανίκανοι ελεγκτικοί μηχανισμοί και πολιτικό σύστημα που κλίνει το μάτι στην ανομία για να ψαρέψει ψήφους κλπ. βασιλεύει η ανομία και ο καθένας κάνει ότι θέλει και όπου θέλει.
ΑΘΗΝΑ Καλλιρρόης, Λαγουμτζή στον ανισόπεδο κόμβο κάτω από τις γέφυρες και μεταξύ πεζοδρομίου,δρόμου και μέσα στα ασυντήρητα παρτέρια υπάρχουν διάφορες μικρές χωματερές,ένα διαχρονικό φαινόμενο που έχω παρατηρήσει εδώ και 3 χρόνια παρά τις επανειλημμένες μου αναφορές τοπική αυτοδιοίκηση,κρατικός μηχανισμός κλπ αδυνατούν η αδιαφορούν να το εξαλείψουν.
Άθλια συνεργεία ανακαινίσεων Ελληνικά και αλλοδαπά που συνήθως δουλεύουν μαύρα, για να γλιτώσουν τα έξοδα του κάδου για αδρανή υλικά με την συναίνεση των ιδιόκτητων των ακινήτων που τους κάνουν την ανακαίνιση,μέσα στη νύχτα με φορτηγά αδειάζουν μπάζα και ότι άλλο τους είναι άχρηστο όπου τους βολεύει στο αστικό τοπίο. Σε οποιοδήποτε κράτος με ίχνη πολιτισμού θα τους είχαν ανακάλυψη σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Πολλές πλούσιες χώρες με την ανακύκλωση αδρανών υλικών (μπάζα ) αποκομίζουν σημαντικά κέρδη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου