Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ


Εκεί που η ζωή και η υγεία (σωματική ακεραιότητα ) του πολίτη είναι πολύτιμη και αδιαπραγμάτευτη, παρά τα πολύ χαμηλά ποσοστά εργατικών ατυχημάτων που έχουν παγκόσμιος δεν εφησυχάζοντας με τίποτα.
Σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα που λέγετε Ελλάδα με 40.000 εργατικά ατυχήματα το χρόνο και 120 νεκρούς , που η ζωή και η υγεία είναι είδος πολυτελείας , το πιο απλό μέτρο ασφάλειας που λέγετε κράνος σε εργοτάξιο είναι και αυτό είδος πολυτελείας.Στο μοναδικό εργοτάξιο που εφαρμόστηκαν σε ικανοποιητικό βαθμό μέτρα ασφαλείας για εργαζόμενους και πολίτες ήταν όταν κατασκευαζόταν το ΚΠΙΣΝ στο Φάληρο . Σχεδόν κανένα δημόσιο η ιδιωτικό έργο που εκτελείτε στο αστικό περιβάλλον δεν τηρεί ούτε στο 20-30 % τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας που ορίζει η νομοθεσία με τους εκλεκτικούς μηχανισμού κυριολεκτικά απόντες , κατέχουμε και εδώ πρωτιά στην ΕΕ στα εργατικά ατυχήματα.
Μετάφραση google
Σήμερα η εργασία σταμάτησε για 15 λεπτά σε πολλά εργοτάξια σε όλη τη χώρα για ένα λεγόμενο Stand up. Σε συνεργασία με τον κλάδο των κατασκευών, διοργανώσαμε για έκτη συνεχή χρονιά την προσοχή μας σε θέματα ασφάλειας και επαγγελματικής ασφάλειας. Ο γενικός διευθυντής της σουηδικής διοίκησης μεταφορών συμμετείχε στην εκδήλωση των έργων Lund-Arlöv με τέσσερα κομμάτια. Μπορείτε να δείτε περισσότερα από τη σημερινή Stand up στις εκδηλώσεις μας στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου