Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

Αναγγελία του κυρίου πρωθυπουργού. Προχωράμε με αποφασιστικότητα σε όλες εκείνες τις μεγάλες τομές για να διορθώσουμε τις στρεβλώσεις του παρελθόντος, να αναβαθμίσουμε τις διοικητικές λειτουργίες, να εκσυγχρονίσουμε τις κρατικές δομές, να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος, που θα βρίσκεται δίπλα στο πολίτη. Παρουσίαση του νέου σχεδίου για την Πολιτική Προστασία.
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.Ενα μικρο παράδειγμα από τα πολλά που έχω συναντήσει .
Προσπαθώ επί 2 ημέρες να επικοινωνήσω με το υπουργείο υποδομών και μεταφορών για μια σοβαρή καταγγελία που επηρεάζει την ασφάλεια των πολιτών, μάταια όμως στο τηλεφωνικό κέντρο δεν σηκώνουν ποτέ το τηλέφωνο το ένα email που υπάρχει Γενικά Θέματα Υπουργείου .protocol@yme.gov.gr είμαι 100% σίγουρος ότι δεν πρόκειται να προώθηση την καταγγελία μου στο αρμόδιο τμήμα,το έχω χρησιμοποίηση αρκετές φορές και ποτέ δεν έλαβα απάντηση.
Ψάχνω την ιστοσελίδα του υπουργείου για να βρω ένα κατάλογο με τηλέφωνα η email με τα αρμόδια τμήματα του υπουργείου σε όλες τις αναζητήσεις επικοινωνίας με παραπέμπουν σε 2 ΠΔ 123/2017 - Οργανισμός Υπ.Υποδομών και Μεταφορών , Οργανόγραμμα Υπ.Υποδομών και Μεταφορών το ένα εφημερίδα της κυβέρνησης προεδρικό διάταγμα με τις αρμοδιότητες του υπουργείου και το άλλο ένα οργανόγραμμα με την ιεραρχία του υπουργείου και τα τμήματα του,πουθενά επικοινωνία. 
Τηλέφωνα Υπουργείου για τους τομείς Μεταφορών
Στα συνημμένα αρχεία της παρακάτω σελίδας μπορείτε να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας για όλες τις Διευθύνσεις του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών
http://www.yme.gr/index.php?getwhat=1&oid=19&id=&tid=19
http://www.yme.gr/getfile.php?id=7490
http://www.yme.gr/getfile.php?id=7491
Αυτά περί εκσυγχρονισμού των κρατικών δομών κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου