Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Απαγόρευση του καπνίσματος σε κοινόχρηστους ανοιχτούς χώρους ζητά η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.
Ξαφνικά λύσαμε το πρόβλημα στους εσωτερικούς χώρους και πάμε στους εξωτερικούς.
Είναι σουρεαλιστικό εν έτη 2018 στο Ελλαδισταν σε μια χώρα της ΕΕ να συζητάνε ακόμη την απαγόρευση του καπνίσματος, γιατί για εφαρμογή του νόμου ούτε συζήτηση,μετά από 10 χρόνια και εάν,πρέπει να σιτέψει κάλα ο νόμος για να εφαρμοστεί, σαν το καλό κρασί .
Ένα δημόσιο πρόσωπο ο και καλά προοδευτικός δήμαρχος ανάβει μέσα σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας μπροστά στα μούτρα δυο άλλων δημοσίων προσώπων ενός (προοδευτικού φιλελευθέρου) ζεύγους που τον κοιτάν και χασκογελάν.
Αυτοί οι δυο κύριοι θα εφαρμόσουν τον νόμο ?
Σε ένα κράτος δικαίου που εφαρμόζει νόμους αυτή η φωτογραφία θα ήταν αποδεικτικό στοιχειό για να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις και στον ιδιοκτήτη του καταστήματος και στον καπνίζοντα.Θα μου πει κάποιος εδώ υπουργοί καπνίζουν σε υπουργεία και στην βουλή.
Η δημοκρατία και η δικαιοσύνη της Μπανανίας. 
Βραδινή έξοδο είχαν ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και η σύζυγός του και δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη.
Οι τρεις τους δείπνησαν σε καφέ – εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας και μια φωτογραφία από την κοινή τους έξοδο ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Ηλίας Ψινάκης.
Και οι τρεις φαίνονται ιδιαίτερα ευδιάθετοι, με τον δήμαρχο Μαραθώνα να συνοδεύει τη φωτογραφία με το εξής μήνυμα: «Δε ξέρω τελικά τι είναι πιο σημαντικό; Να συμβουλεύεσαι ή να συμβουλεύεις ένα φίλο σου? @siakossioni & @kostasbakoyannis Τι άκουσε και η συγχωρεμένη η Marilyn απόψε...!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου