Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΟΚ

Tην αγάπη για την πατρίδα σου δεν την αποδεικνύεις μόνο στις εθνικές εορτές με διάφορα ωραία λόγια και κορώνες, την αποδεικνύεις κάθε μέρα,από το πρωί που ξυπνάς μέχρι το βράδυ που κοιμάσαι με πράξεις και έργα,ακόμη και στο πιο μικρό πράγμα στον καθαρισμό μίας πινακίδας του ΚΟΚ και το κλάδεμα ενός δέντρου για καλύτερη ορατότητα αυτής , προστατεύοντας την ζωή του συνανθρώπου σου και προσθέτοντας ένα μικρό λιθαράκι στο να μειωθεί η μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων που ταλανίζει την Ελλάδα και χάνουν την ζωή τους εκατοντάδες κάθε χρόνο, με μεγάλο ποσοστό νέων.

Το συγκεκριμένο STOP ευρίσκετε στην γειτονία μου στην Άνω Ν. ΣΜΥΡΝΗ σε αυτή την μικρή διασταύρωση έχουν γινει κατά το παρελθόν πολλά ατυχήματα ακόμη και θανατηφόρο.
Μετά από πολύ πίεση και πολλούς μήνες κατάφερα να τους πείσω να αλλάξουν την προηγούμενη πινακίδα που ήταν φθαρμένη και είχε υποστεί βανδαλισμό,δεν πέρασε λίγος καιρός και κάποιοι βάνδαλοι ανεγκέφαλοι την γεμίσανε αυτοκόλλητα και μαζί με το κλαδιά του δέντρου έγινε πάλι αόρατη. Τέτοιες περιπτώσεις χιλιάδες που δυστυχώς αδιαφορούμε και στοιχίζουν ακριβά, ακόμη και σε ανθρώπινες ζωές.
Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η χώρα σου για σένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τη χώρα σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου