Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ


Ο έλεγχος της έκδοσης του χρήματος
Η έκδοση του χρήματος αποτελεί μονωπόλιο
ελάχιστων και πανίσχυρων ανθρώπων..

Η κρίση είναι αμιγώς λογιστικό κατασκεύασμα.

Κρίση πραγματική θα υπήρχε εάν κάτι συνέβαινε και μείωνε τήν παγκόσμια παραγωγή αγαθών.

Ο αόριστος όρος «αγορές» αναφέρεται σε απατεώνες οι οποίοι σπέρνουν παραστατικά αγαθών και παραστατικά παραστατικών και περιμένουν αυτά νά ...φυτρώσουν, νά αναπτυχθούν και νά αποφέρουν καρπούς...

Κυκλοφορεί εκατοντάδες φορές περισσότερο χρήμα και λογιστικά παράγωγα χρήματος από αντίστοιχα αγαθά παγκοσμίως.

Επομένως δεν έχει αντίκρισμα.

Πρόκειται για απατηλά κατασκευάσματα προκειμένου νά αρπάξουν άκοπα τόν μόχθο τών άλλων οι μόνοι που δέν παράγουν:
Δηλαδή οι ιδιώτες - ιδιοκτήτες τών κεντρικών τραπεζών (ναι, ΔΕΝ είναι «κρατικές» οι κεντρικές τράπεζες !!!) οι οποίοι εξασφάλισαν για τον εαυτό τους το μονοπώλιο έκδοσης χρήματος, στήν ουσία επιταγών χωρίς αντίκρισμα και παρ' όλα αυτά, υποχρεωτικής χρήσης τους ως μέσου συναλλαγών.

Είναι οι κυβερνήτες τών κυβερνήσεων, οι ιδιοκτήτες τών πάντων, ορατών τε και αοράτων, εμψύχων και αψύχων.


Δεν χρεοκοπούν οι χώρες, αλλά το ΔΝΤ, η FED, η ΕΚΤ... και αυτοί που έχουν οργανική σχέση μαζί τους (οικονομολόγοι, πολιτικοί, τραπεζίτες, οργανισμοί κ.α.).

O επιθανάτιος ρόγχος ενός απατηλού χρηματοπιστωτικού συστήματος που καταδυναστεύει την ανθρωπότητα τα τελευταία 200 χρόνια...


Μην πέφτετε στην παγίδα των ιεροψαλτών της δημοσιονομικής λιτότητας, των περικοπών και της αύξησης της φορολογίας

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ..Αλλα ο Δανεισμός που δημιουργεί το πρόβλημα


Η δημιουργία του "ex nihilo" χρήματος και η άϋλη ανατοκιζομενη πίστωση με κλασματικά αποθεματικά (χωρίς πλήρη αντίκρισμα) και όταν δεν μπορείς να πληρώσεις, παίρνουν ως αντάλλαγμα τις πηγές της πραγματικής οικονομίας.

Η πραγματική αιτία της κρίσης είναι ότι:

τα κράτη έχουν απεμπολήσει το ΥΨΙΣΤΟ προνόμιο τους (αφού ασκούν εθνική κυριαρχία) να εκδίδουν τα ίδια, το χρήμα τους ΑΤΟΚΑ και αντί αυτού το δανείζονται ΕΝΤΟΚΑ από ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες.


Δέν υπάρχει ούτε «δημοκρατία», ούτε «καπιταλισμός», ούτε «κομμουνισμός» ούτε διαφόρων ειδών ιδεολογίες.

Στην πράξη όλοι αυτοί, φαινομενικά αντίθετοι, είναι υπάλληλοι, υποχείρια, μαριονέτες τών λογιστών - ληστών, ήτοι τών εκδοτών επιταγών χωρίς αντίκρισμα, δηλαδή τού χρήματος.

Μάταιο να διαβάζει κανείς τίς γελοίες οικονομικές αναλύσεις.

Η οικονομολογία και η πολιτκές αναλύσεις συνιστούν ψευδοεπιστήμη η οποία είναι η μάσκα τής πραγματικής επιστήμης, τής επιστήμης η οποία λέγεται «εξουσιολογία» και έχει ως αντικείμενο τήν εκτροφή ανθρώπων ως προβάτων προς όφελος μίας ομάδας ευφυών ανθρωποβοσκών.



Είπαν για τον έλεγχο της έκδοσης του χρήματος:

Η κυβέρνηση θα έπρεπε να δημιουργεί, να εκδίδει και να κυκλοφορεί όλα τα χρήματα και τα πιστωτικά προϊόντα που χρειάζονται για να καλύψουν τις κυβερνητικές δαπάνες και την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών.
Με την υιοθέτηση αυτών των αρχών, οι φορολογούμενοι πολίτες θα εξοικονομήσουν τεράστια ποσά που τώρα δίνουν για εξόφληση τόκων.
Το δικαίωμα της δημιουργίας και έκδοσης χρημάτων είναι, όχι μόνο το ανώτατο αποκλειστικό προνόμιο της κυβέρνησης, αλλά και η μεγαλύτερη δημιουργική της ευκαιρία.

Abraham Lincoln
Δολοφονημένος πρόεδρος των ΗΠΑ


Όποιος ελέγχει τον όγκο των χρημάτων στη χώρα μας είναι ο απόλυτος άρχοντας όλης της βιομηχανίας και του εμπορίου.
Και όταν συνειδητοποιείς ότι ολόκληρο το σύστημα ελέγχεται τόσο εύκολα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, από λίγους ισχυρούς ανθρώπους στην κορυφή, δεν χρειάζεται να σου πει κάποιος που οφείλονται οι περίοδο πληθωρισμού και οικονομικής ύφεσης.

James A.Garfield
Δολοφονημένος πρόεδρος των ΗΠΑ


Ωσότου ο έλεγχος της έκδοσης χρημάτων και πιστώσεων, να επανέλθει στην κυβέρνηση και να αναγνωριστεί ως η πλέον περίοπτη και ιερή ευθύνη της, όλες οι συζητήσεις περί εθνικής κυριαρχίας της βουλής και της δημοκρατίας είναι άσκοπες και μάταιες.
Όταν ένα έθνος δεν έχει πλέον τον έλεγχο του πιστωτικού συστήματος, δεν έχει σημασία ποιος θεσπίζει τους νόμους του.
Εφόσον τεθεί επικεφαλής η τοκογλυφία θα καταστρέψει οποιοδήποτε έθνος.

William Lyon Mackenzie King
Πρώην πρωθυπουργός του Καναδά
(Ο οποίος εθνικοποίησε την Τράπεζα του Καναδά)


Δώσε μου τον έλεγχο των χρημάτων ενός έθνους και δε με νοιάζει ποιος κάνει τους νόμους του
Mayer Amschel Rothschild
ιδρυτής της τραπεζικής δυναστείας των Rothschild


Ο άνθρωπος που ελέγχει τα χρηματικά αποθέματα της Βρετανίας, ελέγχει και την Βρετανική Αυτοκρατορία και ΕΓΩ ελέγχω τα χρηματικά αποθέματα της Βρετανίας.
Nathan de Rothschild
Λονδρέζος τραπεζίτης 1810-1876 γιος του Mayer Amschel Rothschild.


Πιστεύω πως τα τραπεζικά ιδρύματα είναι πιο επικίνδυνα για τις ελευθερίες μας και από τους στρατούς κατοχής. Έχουν ήδη εκθρέψει μια πλουτοκρατική αριστοκρατία που αψηφά τις κυβερνήσεις. Η άδεια να εκδίδουν χρήματα, πρέπει να αφαιρεθεί αμέσως από τις τράπεζες και να αποδοθεί και πάλι στο Λαό όπου και δικαιωματικά ανήκει
Thomas Jefferson
Αμερικανός Πρόεδρος


Η Ιστορία έχει καταγράψει πως οι τραπεζίτες έχουν χρησιμοποιήσει κάθε μορφή κατάχρησης, ίντριγκας, απάτης και βίας προκειμένου να διατηρήσουν τον έλεγχο τους πάνω στις κυβερνήσεις, ελέγχοντας το χρήμα και την έκδοση του.
James Madison


Η Παγκόσμια Ελίτ και οι τραπεζίτες της, έχουν πια όλο τον έλεγχο του ρευστού και της πιστωτικής μηχανής της Αμερικής, με την δημιουργία της ιδιωτικής Πολιτειακής Τράπεζας (Federal Reserve Bank)
Curtis Dall
γαμπρός του Franklin D.Roosevelt


Άθελα μου, κατέστρεψα την χώρα μου. Ένα υπέροχο βιομηχανικό έθνος, ελέγχεται από ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα. Το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα είναι συγκεντρωμένο. Η ευημερία του έθνους και ως εκ τούτου και όλων την δραστηριοτήτων μας, είναι στα χεριά μερικών ανθρώπων. Καταλήξαμε να είμαστε ένα από τα χειρότερα διακυβερνημένα, μια από τις πιο παντελώς ελεγχόμενες και εντολοδοχες κυβερνήσεις στον πολιτισμένο κόσμο, μια κυβέρνηση χωρίς ελεύθερη βούληση, χωρίς κρίση και ψήφο πλειοψηφίας, αλλά μια κυβέρνηση σύμφωνα με την άποψη και τις διαθέσεις μιας μικρής ομάδας κυριάρχων ανθρώπων
Woodrow Wilson
Αμερικανός Πρόεδρος, δήλωση αμέσως μετά την υπογραφή της δημιουργίας της Αμερικανικής Πολιτειακής Τράπεζας (Federal Reserve Bank)


Είναι καλό το ότι ο κόσμος αυτής της χώρας δεν καταλαβαίνει το τραπεζικό και νομισματικό μας σύστημα, γιατί αν το έκαναν, πιστεύω πως θα είχαμε επανάσταση πριν τα ξημερώματα.
Henry Ford


Όταν ο νόμος για την Federal Reserve Bank πέρασε, ο λαός των Η.Π.Α. δεν αντιλήφθη πως ένα παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα στηνόταν εδώ. Ένα υπέρ-κράτος ελεγχόμενο από διεθνείς τραπεζίτες και βιομηχάνους που συμπράττουν για να σκλαβώσουν τον κόσμο για την δική τους ευχαρίστηση. Πολλές προσπάθειες έγιναν από το Fed για να κρύψει την δύναμη του, αλλά η αλήθεια είναι πως το Fed σφετερίστηκε την Κυβέρνηση. Ελέγχει τα πάντα εδώ και ελέγχει όλες τις διεθνείς μας σχέσεις. Φτιάχνει και διαλύει Κυβερνήσεις κατά βούληση
Louis McFadden
Πρόεδρος της επιτροπής Τραπεζών και Πίστωσης


Αυτός ο νόμος (για την δημιουργία της Federal Reserve Bank) εδραιώνει το πιο γιγαντιαίο trust επάνω στη γη. Όταν ο Πρόεδρος Wilson τον υπογράψει, η αόρατη κυβέρνηση της χρηματικής δύναμης θα νομιμοποιηθει… το χειρότερο νομοθετικό έγκλημα όλων των εποχών συντελείτε με αυτό το τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό νόμο
Charles A. Lindbergh
1913


Η πραγματική απειλή για την δημοκρατία μας είναι αυτή η αόρατη κυβέρνηση που σαν γιγαντιαίο χταπόδι έχει απλώσει τα γλιτσιασμένα του πλοκάμια πάνω από κάθε πόλη, νομό και έθνος. Όπως και το πραγματικό χταπόδι, λειτουργεί μυστικά κάτω από το δικό του μελάνι… Στην κεφαλή του χταποδιού είναι τα συμφέροντα του Rockefeller και ένα μικρό group πανίσχυρων τραπεζικών οίκων που γενικά αποκαλούνται διεθνείς τραπεζίτες. Η μικρή αυτή παρέα των τραπεζιτών, ουσιαστικά διοικεί την Κυβέρνηση των ΗΠΑ σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα και στην πραγματικότητα ελέγχουν και τα δύο πολιτικά κόμματα.
John F.Hylan
Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, 1922

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου