Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΟΜΗΡΟΥ Ν.ΣΜΥΡΝΗ υπόγειοι κάδοι

Κάποιοι έχουν φτάσει στο σημείο να κάνουν πράξεις τις λεπτομέρειες εδώ και μια δεκαετία και κάποιοι άλλοι ακόμη και σήμερα ψάχνουν τα αυτονόητα .
Κεκλιμένοι κάδοι απορριμμάτων για ποδηλάτες Μια αρκετά έξυπνη λύση που εγκαταστάθηκε στην Κοπεγχάγη το 2010.
Στη Δανική πρωτεύουσα, οι ποδηλάτες που διασχίζουν το κέντρο της πόλης ξεπερνούν αριθμητικά τα αυτοκίνητα και καλύπτουν μια απόσταση που αντιστοιχεί σε 35 φορές τον γύρω του κόσμου - κάθε μέρα.
Αυτή η άθλια ανάπλαση σε ποιότητα, μελέτη , κατασκευή κλπ που λέγετε εμπορικός δρόμος Ομήρου έχει τυπικά παραδοθεί εδώ και 2 χρόνια στους κατοίκους τησ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ, μεσα σε όλα τα αλλα οι υπόγειοι κάδοι που έχουν τοποθετηθεί δεν έχουν ακόμη τεθεί σε λειτουργία και ακόμη 2-3 κατασκευάζονται έχουν φτιαχτεί μόνο οι λάκκοι.
Μια πολύ μικρή ανάλυση θα μπορούσα να γράψω πολλά περισσότερα .
Οι υπόγειοι κάδοι κατασκευάζονται παντού σε όλο τον κόσμο είναι για να αποσυρθούν οι κάδοι που ευρίσκονται στους δρόμους και στα πεζοδρόμια και για θέματα υγιεινής και οπτικής αισθητικής.Οι υπόγειοι κάδοι που τοποθετήθηκαν στην Ομήρου στην ουσία είναι κανονικοί κάδοι που απλά έγιναν υπόγειοι,είναι πολύ μικρής περιεκτικότητας και τα στόμια πολύ μικρά που δεν χωρούν ογκώδη σακούλες και δεν καλύπτουν ούτε το 30% των απορριμμάτων και των ανακυκλώσιμων τησ Όμηρου και τησ Παλαιολόγου.
Παράδειγμα στην μια είσοδο τησ πλατείας από την Παλαιολόγου αυτή την στιγμή είναι 4 κάδοι απορριμμάτων και 4 κάδοι ανακυκλώσεις και κάθε βράδυ είναι ξεχειλισμένοι και πολλά μένουν εκτός κάδων , εκεί λοιπόν τοποθετήθηκα μόνο 3 ίδιοι κάδοι υπόγειοι.
Εν ολίγης οι κάδοι αυτής της κατασκευής είναι εντελώς άχρηστοι,τα σκουπίδια θα είναι βουνό έξω από αυτούς όπως γίνετε στην πλατεία και όλοι οι υπόλοιποι κάδοι δεν πρόκειται να αποσυρθούν. Αυτά και αλλα πολλά, ανύπαρκτοι εκλεκτικοί μηχανισμοί και ο καθένας κάνει ότι θέλει,σε οποιοδήποτε κράτος και εάν συνέβαινε αυτό με ελάχιστο δείγμα κράτος δικαίου πολλοί θα λογοδοτούσαν στην δικαιοσύνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου