Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΑΘΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ,ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΕΙΣ, ΟΛΑ ΜΑΖΙ .


ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΙΣΘΜΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ένας δρόμος που είχα να τον διασχίσω πολλά χρόνια μπαίνοντας από Κόρινθο μετά από λίγα χιλιόμετρα παρατηρούσα δεξιά και αριστερά νησίδες σκουπιδιών,τα υποτιθέμενα λίγα άθλια πάρκινγκ εθνικής οδούς χωρίς σήμανση,κάτι αλάνες ήτανε γεμάτο σκουπίδια, διαλυμένες μπαριερες , κατεστραμμένες και φθαρμένες πινακίδες του ΚΟΚ κλπ. γενικά υπάρχει μια εικόνα εγκαταλείψεις σε ένα μεγάλο μέρος του οδικού δίκτυου αυτού,μια απόσταση περίπου 70-80 χιλιόμετρα είναι σε άθλια κατάσταση. Σε όλη την διαδρομή πήγαινε έλα πρόσεξα πολλά οχήματα , αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, μοτοσικλέτες κλπ. με ξένες πινακίδες (τουρίστες)
Κατά την επιστροφή μου έκανα 4-5 στάσεις να πάρω μερικές φωτογραφίες στην τελευταία στάση μου λίγα χιλιόμετρα πριν τα Λουτρά της ωραίας Ελένης καθώς τραβούσα τα σκουπίδια που ήταν στο πλάι του δρόμου με πήρε μια άσχημη δυσοσμία πλησίασα στην άκρη της πλαγιάς και αντίκρισα μια μεγάλη ΧΩΜΑΤΕΡΗ που έμπαινε μέσα στο Δάσος έπαθα νευρικό κλονισμό ντράπηκα που είμαι Έλληνας, είναι ασύλληπτο, αδιανόητο πηγαίνοντας σε ένα αρχαίο σημαντικό θέατρο της χώρας από ένα άθλιο δρόμο με μια μεγάλη παράνομη χωματερή που πρέπει να είναι εκεί αρκετά χρόνια φαίνεται στο Google Earth.
Όσες εξαγγελίες και να κάνουνε,όσα νομοσχέδια και να υπογράψουν όσα λεφτά και εάν πέσουν κλπ.κλπ.εάν δεν διορθωθεί η παιδεία, εάν δεν υπάρξουν οι σωστοί εκπαιδευμένοι μηχανισμοί να ελέγξουν εάν εφαρμόζονται οι νόμοι κλπ. εάν δεν μάθουμε να ξεχωρίζουμε το σωστό από το λάθος ,το ηθικό από το ανήθικο και το ωραίο από το άσχημο δεν πρόκειται ποτέ να πάμε μπροστά για να καλύψουμε την τεράστια απόσταση που μας χωρίζει από τις σύγχρονες πολιτισμένες κοινωνίες.
Έχω πάρει σχετικό video,τώρα πρέπει να εφοδιαστώ με μεγάλη υπομονή και ηρεμία γιατί θα τα βάλω για μια ακόμη φόρα με το τέρας που λέγετε κρατικός μηχανισμός,δημόσια διοίκηση.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου