Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ


ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΑΛΚΟΟΛ 
Όσα νομοσχέδια ,και ποινές και εάν υπογράψετε δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ,οι μηχανισμοί που επιβάλουν και ελέγχουν εάν εφαρμόζονται οι νόμοι είναι σχεδόν απενεργοποιημένοι.
Ο ανεγκέφαλος που οδηγεί επανειλημμένα υπό την επίρροια αλκοόλ πρέπει να είναι πολύ γκαντέμης για να συλληφθεί έστω και μια φορά και αυτοί μιλάνε για δεύτερη που θα του αφαιρείτε το δίπλωμα. Θα συλληφθεί και θα τιμωρηθεί αφού προκαλέσει το ατύχημα εάν ζει φυσικά.
Αυτός που περιστασιακά η από λάθος του οδήγησε υπό την επήρεια αλκοόλ δεν θα πιαστεί ποτέ θα πιαστεί και αυτός όταν προκαλέσει το ατύχημα .
Ένας λαός χωρίς παιδεία όταν γνωρίζει ότι οι πιθανότητες για να ελέχθη είναι απειροελάχιστες παρανομεί επανειλημμένα. 
.Πρόσφατα μέσα Ιουλίου ένα Σαββατο όργωσα όλη την Αθήνα από τις 5 το απόγευμα μέχρι της 5 το πρωί της Κυριακής σκοπός μου να διαπιστώσω σε τι βαθμό είναι απενεργοποιημένοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί,σε αυτό το 12ωρο δεν πρόσεξα καθόλου τροχαία,στις 3.30 βγήκα από παραλιακό club στο Φάληρο με πολύ κόσμο που το αλκοόλ έρεε άφθονο πήγα μέχρι στην Βούλα και επέστρεψα μέσο όλης της παραλιακής και από Συγγρου στο κέντρο της Αθήνας, ούτε ένα αλκοτέστ. Έκανα ερώτηση σε αρκετούς ανθρώπους που οδηγούν 20-35 χρόνια μηχανές η αυτοκίνητα στην Ελλάδα πόσα αλκοτέστ τους έχουν κάνει όλα αυτά τα χρονια ένα 30% δεν έχει πέσει ποτέ σε μπλόκο με αλκοτέστ στην ζωή του, ένα 40% είχε πέσει μόνο μια φορά και ένα 30% 2-3 φορές,σε αντίστοιχη ερώτηση που έχω κάνει στην Ισπανία όλοι μου απάντησαν ότι έχουν κάνει αλκοτέστ 8-9-10 μέχρι και 15 φορές. Αρκετές φορές έχω επισκεφθεί την Μύκονο σε ένα νησι με μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ δεν είδα πότε ούτε ένα αλκοτέστ, ταξίδι σε ένα αντίστοιχο νησι την Ίμπιζα διάρκειας 5 ημερών μου κάνανε 2 φορές αλκοτέστ.
Πολλά μαγαζιά που προσφέρουν αλκοόλ έχουν σε κάποιο σημείο στην είσοδο τους μηχάνημα που με 50 λεπτά κάνεις αλκοτέστ εάν έχεις περάσει το όριο σου γράφει και σου λέει στην γλώσσα που επιλέγεις, not driving,no conducir,no conducir , ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ.
Στην Σουηδία τα συχνά αλκοτέστ έχουν όριο τα 0,2 γραμμάρια οινοπνεύματος ανά λίτρο αίματος. Μάλιστα, σε επαγγελματικές κατηγορίες που σχετίζονται με το τιμόνι, όπως οδηγοί νταλίκας, ταξί και λεωφορείου, είναι υποχρεωτικό το ενσωματωμένο στο όχημα αλκοτέστ, το οποίο αν ανιχνεύσει παραπάνω αλκοόλ δεν επιτρέπει στο όχημα να ξεκινήσει.
ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΛΛΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΛΚΟΤΕΣΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου