Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ (είπε ο τσοπάνης στα γίδια)

ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΟΥΝ 5-10 ΜΕΤΡΑ 
Εάν είσαι από επαρχία η δεν γνωρίζεις την Γλυφάδα,είναι και βράδυ διασχίζοντας αυτό τον κάθετο δρόμο Πανδώρας της λεωφόρου Ποσειδώνος εάν δεν δεις αυτό το φθαρμένο STOP που είναι κριμένο πίσω από ένα δέντρο στην καλύτερη περίπτωση στο ΚΑΤ της Βούλας και στην χειρότερη στο Νεκροταφείο της περιοχής σου που είναι η πιο πιθανή,οι ταχύτητες που αναπτύσσονται στην Λεωφόρο Ποσειδώνος είναι αρκετά μεγάλες και σου έρχονται από αριστερά οι πιθανότητες είναι να σε χτυπήσουν στην πόρτα του οδηγού είναι πολλές . Εάν το δεις τελευταία στιγμή και τρέχεις λίγο παραπάνω μια από τα ίδια.
Εάν περπατάς στο πεζοδρόμιο γωνία Πανδώρας και Ποσειδώνος στη Γλυφάδα είσαι ΑΜΕΑ , ηλικιωμένος , προβλήματα οράσεις , μητέρα με καρότσι , αφηρημένος , σκεπτικός από προβλήματα , κοιτάς το κινητό, είναι και βράδυ ΑΤΥΧΗΣΕΣ . Ο καθένας κάνει ότι θέλει όπου θέλει και οπότε θέλει ένας ασυνείδητος εργολάβος άνοιξε ένα χαντάκι στο πεζοδρόμιο μήκους 3-4 μέτρων και βάθους 1 μέτρο περίπου και σκόρπισε τα μπάζα δεξιά αριστερά τα μέτρα ασφαλείας για τους πεζούς ανύπαρκτα περίφραξη σήματα , φανοί ασφαλείας κλπ Μια ιστορία που κρατεί χρόνια καταπατούν όλους τους νόμους αυτό λέγετε εγκληματική αμέλεια και κανείς δεν τους ενοχλεί αστυνομία , πολιτεία, δημοτικές αρχές. Φόροι Δανίας με υπηρεσίες Σομαλίας, πληρώνεις 5 αστέρων ξενοδοχείο και μένεις σε παρακμιακό ενοικιαζόμενο δωμάτιο. 
Εάν την γλιτώσεις από το χαντάκι μετά από λίγα μετρά σε περιμένει μια πεσμένη πινακίδα του ΚΟΚ στο πεζοδρόμιο πολύ εύκολα σκοντάφτεις και βρίσκεσαι φαρδύς πλατύς στην Λεωφόρο Ποσειδώνος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου