Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ,ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,ΕΓΚΛΗΜΑ

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ,ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,ΕΓΚΛΗΜΑ 
Πεζοδρόμιο επί της παραλιακή λεωφόρος Ποσειδώνος και Πανδώρας Γλυφάδα ένα μεγάλο σκάμμα μήκος 3 μέτρα και βάθους γύρω στο 1 μέτρο περίπου πεταμένα μπάζα όπου νάνε, κανένα μέτρο ασφαλείας περίφραξη φωτισμός,σήματα εάν είσαι ΑΜΕΑ, Ηλικιωμένος η με προβλήματα οράσεις κλπ. είσαι καταδικασμένος η να πέσεις στο χαντάκι η να κατέβεις στην Λεωφόρο και να πας από αυτοκίνητο.
1. Εργολάβοι μαζί με δημοσιές υπηρεσίες που κάνουν ότι θέλουν αδιαφορώντας επιδεικτικά για την σωματική ακεραιότητα των πολιτών ,χωρίς να περνούν κανένα μέτρο ασφάλειας καταπατώντας όλους του σχετικούς ΝΟΜΟΥΣ , μόνο οι χειρότεροι λαθροθήρες στήνουν τέτοιες παγίδες στα ζώα.
2. Ένα κράτος ανεπαρκές,ανίκανο να κάνει ελέγχους και να τιμωρεί ένα μεγάλο ποσοστό παραβατικότητας, φόροι Δανίας με υπηρεσίες Σομαλίας.
Στις 19.30 ειδοποίησα την αστυνομία 22.30 πήρα να βεβαιωθώ εάν πήγαν μου απάντησαν ότι τώρα θα πάνε λόγω τροχαίων ατυχημάτων .
Καλά κρασιά πατριώτες σε καμιά 20 χρόνια μπορεί να γίνουμε ένα κράτος δικαίου, ευημερίας , ασφάλειας κλπ έως τότε λόγια πολλά, λαϊκισμός για τα γίδια, ξεπούλημα τα ασημικά και κάποια στιγμή που θα έρθει η ανάπτυξη οι αριθμοί θα ευημερούν και οι άνθρωποι θα δυστυχούν και θα συνεχίζουμε τις συναυλίες να μαζεύουμε μακαρόνια, ρύζια γάλατα κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου