Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΣ ΔΕΚΕΣΟ

Κύριοι της ΔΕΚΕΣΟ θα ήθελα να σας ενημερώσω για την σηματοδότηση και τους ηλεκτρονικούς πινάκες ενημερώσεις των οδηγών στη Λ.Συγγρου .
Ανεβαίνοντας την Συγγρου στος ύψος του Αγ. Σώστη ευρίσκονται δυο ηλεκτρονικοί πίνακες ενημερώσεις οδηγών επάνω σε μεγάλες μεταλλικές κατασκευές  σε απόσταση  ολίγων μέτρων μεταξύ τους,ο πρώτος πίνακας δεν τον έχω δει ποτέ να λειτουργεί , ο δεύτερος λειτουργεί σπάνια πολλές φορές ανεβαίνοντας για κέντρο ήταν εκτός λειτουργιάς παρόλο που υπήρχε κυκλοφοριακή συμφόρηση η συνέβαιναν διάφορα γεγονότα όπως διαδήλωση,ατυχημα κλπ.
Μια ενημέρωση παρακαλώ ενώ υπήρχε ο πρώτος πίνακας γιατί σε λίγα μετρά κατασκευάστηκε και δεύτερος που σε τελική ανάλυση ούτε και αυτός δουλεύει.
Στην συνέχεια πάλι επί της Συγγρου στην ανισόπεδο που στρίβει για Καλλιρρόης υπάρχουν πινακίδες σε μεταλλικές κατασκευές που ενημερώνουν για τις περιοχές που πρέπει να κατευθυνθείς, οι  οποίες έχουν καλυφθεί με φυλλωσιές δέντρων, σε κάποιον που δεν γνωρίζει τελευταία στιγμή αντιλαμβάνεται ότι έχει πάρει λάθος κατεύθυνση και για αυτό εκεί έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα,πέφτουν επάνω στα κλειδώματα. 

Επισυνάπτω φωτογραφίες



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου