Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Η διαπλοκή και η διαφθορά βασίλευε και βασιλεύει.

Λίγο παρατηρητικότητα και αντίληψη να έχεις όπου και να κοιτάξει το βλέμμα σου αντιλαμβάνεσαι τι διαπλοκή και την διαφθορά δημοσίου τομέα με κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις.Οσο πιο πολλά φτιάξουμε ας είναι άχρηστα τόσο πιο πολύ θα οικονομήσουμε και οι δυο και άσε τα πρόβατα να τρώνε σανό και να πληρώνουν φόρους. 
1.Οδός Καλλιρρόης κατεύθυνση προς Καλλιθέα δυο τεράστιες μεταλλικές κατασκευές με τσιμεντένιες βάσεις σε απόσταση 30-40 μέτρα μεταξύ τους η μια αναφέρει τις τοποθεσίες στα Ελληνικά και η άλλη στα Αγγλικά.Παντου σε όλον τον κόσμο αναγράφεται στην ίδια πινακίδα η τοπική γλώσσα μαζί με τα αγγλικά όπως και στην Ελλάδα σε άλλες περιπτώσεις.
2. ΣΥΓΓΡΟΥ πάλι 2 μεταλλικές κατασκευές αυτή την φορά με ηλεκτρονικούς πίνακες ενημερώσεις, ο πρώτος δεν έχει δουλέψει ποτέ, μόνο ο δεύτερος είναι σε λειτουργιά, βρήκαν την εύκολη λύση για μπαξίσι δεν δουλεύει αυτός να φτιάξουμε άλλον, πιο κάτω είναι άλλες 2 τέτοιες μεταλλικές κατασκευές με πινακίδες.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο εδώ που φτάσαμε τέτοια παραδείγματα χιλιάδες, το τραγικό είναι ότι συνεχίζονται ακόμα και τώρα, τι κάθομαι και λέω τώρα εγώ, πιο παλιά με θεωρούσαν γραφικό και γελούσαν μαζί μου, τώρα κάθονται και με ακούνε κάτι είναι και αυτό .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου