Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Προς κύριο Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Ελευθεράκη

Κύριε Ελευθεράκη με αφορμή της παρουσίας σας στα επιμορφωτικά σεμινάρια  από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς περνώ το θάρρος να σας στείλω αυτή την επιστολή,μετά από σχολαστική παρατήρηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό διαπίστωσα ότι οδηγοί και συνοδηγοί  αστυνομικών οχημάτων στην χώρα μας δεν φορούν καθόλου ζώνη ασφαλείας σε καμία περίπτωση. Ενώ αντίθετα σε Ευρωπαϊκές χώρες Ισπανία,Γερμανια,Ιταλια , Δανία , Αγγλία κλπ.με ευλάβεια όλοι οι οδηγοί και συνοδηγοί αστυνομικοί φορούν ζώνη ασφαλείας.
Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε εάν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που δεν γνωρίζω
Είναι οξύμωρο η τροχαία να επιβάλει το νόμο για τις ζώνες ασφαλείας κόβοντας πρόστιμα κλπ.και πολύ καλά κάνει,ενω αντίθετα δεν εφαρμόζει η ίδια τον νόμο και να είναι παράδειγμα προς τον πολίτη.
Στην ιστοσελίδα της αστυνομίας, πεσόντες στο καθήκον Αστυνομικοί ένα σοβαρό ποσοστό είναι από τροχαία ατυχήματα,είναι ένα σοβαρό πρόβλημα η οδική ασφάλεια στην χώρας μας εδώ και δεκαετίες που γίνεται ακόμη σοβαρότερο τώρα γιατί χάνονται νέοι άνθρωποι που τους έχει ανάγκη η κοινωνία ,η χώρα και οι οικογένειες τους . Τα αίτια πολλά που πιστεύω στα περισσότερα δεν τους έχει δοθεί η δέουσα σημασία.

Με εκτίμηση και αναγνώριση για το έργο της αστυνομίας και της τροχαίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου