Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

Περνώντας συχνά από την Λαγουμτζή εντόπισα ένα σωρό μπάζα κάτω από την γέφυρα που τα ξεφορτώθηκε κάποιος ασυνείδητος συμπολίτης μας (με έλλειμμα παιδείας που δεν έχει φροντίσει το κράτος εδώ και δεκαετίες ),δεν ενημέρωσα επίτηδες για να δω τα αντανακλαστικά των δημοτικών αρχών μετά ένα μήνα περίπου δεν τα είχε ακουμπίσει κανένας .
Τηλεφώνησα στον Δήμο Αθηναίων για να τους ενημερώσω, η απάντηση ήταν ότι δεν είναι σίγουροι ότι η περιοχή αυτή είναι στα όρια τους μετά από αρκετή αναμονή μου απάντησαν ότι θα τα μαζέψουν, στις 15 ημέρες περίπου με ενημέρωσαν τηλεφωνικός ότι τα μάζεψαν παρά την καθυστέρηση χάρηκα για την ενημέρωση που μου έκαναν.
Περνώντας πάλι από το ίδιο σημείο ανακάλυψα ότι είχαν μαζέψει μονό τα ογκώδη μπάζα και αυτά που ήταν σε σακούλες και είχαν αφήσει αρκετά σκόρπια μαζί με μια τεράστια μεταλλική κολόνα που θα μείνουν εκεί για πάντα.
Αναρωτιέμαι οι εργαζόμενοι που έκανα αυτή την δουλειά τι θα τους κόστιζε με ένα φτυάρι να μαζέψουν και τα υπόλοιπα και να πάνε 5 μέτρα πιο πέρα να μαζέψουν και 3-4 άλλες σακούλες .
Από αυτά τα μικρά και ασήμαντα για πολλούς καταλαβαίνεις πόσο ανεπαρκής και δυσλειτουργικός κλπ. είναι ο κρατικός μηχανισμός, δημόσιος τομέας και δημοτικές αρχές,που το μόνο που τους νοιάζει είναι να φορολογήσουν ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε αποσιωπώντας τελείως την ανταποδοτικότητα των φόρων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου