Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ-ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από τα χιλιάδες αναλγησίας, αδιαφορίας στις πιο αδύνατες ομάδες του πληθυσμού από πολιτεία και κρατικούς φορείς.
Εάν ένας ΑμεΑ τυφλός ακολούθηση την προβλεπόμενη πορεία την κατεύθυνση που του δίνουν τα ανάγλυφα πλακάκια θα κατάληξη μέσα σε ένα χαντάκι,δηλαδή θα πρόσθεση ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα στην ζωή του στην καλύτερη περίπτωση ένα σπασμένο πόδι.
Εάν ένας αφηρημένος η ένας που κοιτάει το κινητό του μια από τα ίδια .
Τι έχει αλλάξει στην καθημερινότητα σου Έλληνα πολίτη τα τελευταία χρόνια απολύτως τίποτα,αντίθετα τα πράγματα έχουν γινει πολύ χειρότερα.
Υπογράψανε τόσα μνημόνια και καλά για μεταρρυθμίσεις , πετσοκόψανε τα πάντα,πουλάνε τα πάντα κλπ.και κανένα μνημόνιο καμία μεταρρύθμιση για την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής του πολίτη.
Πολίτες δεύτερης κατηγορίας στην ΕΕ σε όλα, ασφάλεια , παιδεία , υγεία , δικαιώματα.
Ένα κράτος που υπολειτουργεί σε τραγικό βαθμό ίσα ίσα να μην καταρρεύσει,που όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι και σε κάνουν μπαλάκι ο ένας στον άλλο και σκόπιμα σε αποτρέπουν να μην γίνεις ενεργός πολίτης γιατί θα χάσουν την βόλεψη τους.
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Η 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, μας υπενθυμίζει ότι το ήθος των κοινωνιών αποτυπώνεται κυρίως στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους πιο αδύναμους. Η κυβέρνηση, σταθερά προσηλωμένη στην άρση των αδικιών κατά των πιο αδύναμων, από την αρχή της θητείας της, αναμορφώνει το νομοθετικό πλαίσιο για την αναπηρία και παίρνει μέτρα που διασφαλίζουν την ισονομία και ισοπολιτεία για όλους.
ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ λόγια λόγια τα ίδια και τα ίδια εδώ και δεκαετίες από όλους, νομοθετούν στα χαρτιά για να δικαιολογούν την παρουσία τους και τις υπέρογκες αμοιβές τους και στην πράξη σχεδόν τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου