Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

9/05/2017
1.Οδηγός τραυμάτισε σοβαρά δικυκλιστή και τον εγκατέλειψε
Η τροχαία Λαμίας έχει στη διάθεσή της τον αριθμό κυκλοφορίας και αναζητά τον ιδιοκτήτη
2.Αστυνομικός υποδιευθυντής συνελήφθη για εκβίαση και δωροληψία
Στην υπόθεση εμπλέκονται ένας υπαστυνόμος και ένας αρχιφύλακας.
3.Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε οδηγό μηχανής και εξαφανίστηκε
Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες από όποιον είδε το περιστατικό
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 13:35 της Κυριακής 7 Μαΐου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 170, στο ρεύμα προς Λεωφόρο Κηφισίας.
Αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, σκούρου χρώματος, βγαίνοντας με όπισθεν από υπόγειο πάρκινγκ, παρέσυρε οδηγό μοτοσυκλέτας, ο οποίος έχασε τη ζωή του. Ο οδηγός του Ι.Χ. στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος.
Έγινε απέναντι από τον Άρειο Πάγο και 2 στενά από την ΓΑΔΑ.
Οι κρατικοί μηχανισμοί προστασίας του πολίτη διαχρονικά είναι τραγικά αναποτελεσματικοί για πολλούς και διάφορους λόγους που όλοι γνωρίζουν αλλά σκόπιμα δεν ενεργούν (εκπαίδευση,ελλείψει υποδομών, διαφθορά, κακές πολιτικές, πολιτικό κόστος κλπ.)
Τον τελευταίο καιρό παρατηρείτε μια ΥΠΟΠΤΗ αδιαφορία και ασυλία στην παραβατικότητα (όποιος κατάλαβε )που αποτέλεσμα έχει να διαιωνίζονται και να επιδεινώνονται οι παθογένειες και νοοτροπίες που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.
Χαρακτηριστικό είναι κάνε μου μήνυση και τι έγινε η πας στο αστυνομικό τμήμα για καταγγελία παραβατικότητας και σε παροτρύνουν να μην ασχοληθείς γιατί δεν θα βγάλεις άκρη κλπ.κλπ.
Γνωστός μου προσπαθεί να βγάλει δίπλωμα μηχανής Α,εκπαιδευτής εάν δεν λαδώσουμε δύσκολα θα πάρουμε δίπλωμα.
Σε όλα αυτά και άλλα πολλά η πλειοψηφία των πολιτών έχει εκπαιδευτεί να αδιαφορεί έλλειμμα παιδείας και να τα θεωρεί φυσιολογικά ένα εκρηκτικό μείγμα που δημιουργεί μια χαοτική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου