Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ

Κατεβαίνοντας Κηφισιάς από βόρεια προάστια γύρω στις 6 μμ 28-5-2017 στο ύψος του Ψυχικού με ολίγον κίνηση, είμαι στην μεσαία λωρίδα και παρατηρώ στην Αριστερή λίγο μπροστά ένα ολοκαίνουργιο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Μercedes και σκέφτομαι επιτέλους αρχίζουν και τα αλλάζουν, δεν προλαβαίνω να τελειώσω την σκέψη μου και βλέπω από το μισάνοιχτο παράθυρο του συνοδηγού να βγαίνει καπνός, μετά από λίγο κόκκινο λίγα μέτρα πίσω και δεξιά πάλι εγώ, ανοίγει τελείως το παράθυρο του συνοδηγού και βγαίνει ένα χέρι με τσιγάρο που άρχισε να το σβήνει επάνω στο λάστιχο που στηρίζει το μπροστινό τριγωνικό τσάμι αυτό που βρίσκετε μπροστά από το κύριος τσάμι του συνοδηγού, αφού το έτριψε καλά το πετάξτε στο δρόμο,μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, έπαθα σοκ . Ανάβει πράσινο φεύγοντας πολύ γρηγορότερα η αριστερή λωρίδα προσπάθησα να το προλάβω,συνηθίζω να μην κρατάω το στόμα μου κλειστώ,δεν τα κατάφερα,το μόνο που κατάφερα ήταν να πάρω τις πινακίδες και να το φωτογραφίσω από πίσω. 
Σταμάτησα κάπου δεξιά και έψαξα στο κινητό μου κάποιο εξαψήφιο νούμερο του ΕΚΑΒ ζήτησα κάποιο προϊστάμενο και ανέφερα το γεγονός γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες να έχει κάποιες κυρώσεις είναι απειροελάχιστες.
Παρατήρηση κανένας οδηγός η συνοδηγός δημοσίου οχήματος είτε αυτό είναι ασθενοφόρο η αστυνομικό όχημα κλπ δεν φορά ζώνη ασφαλείας.
1. Ποιος ο σεβασμός αυτού του ανθρώπου με αυτή την συμπεριφορά για αυτούς που μεταφέρει στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του ατύχημα η ασθένεια.
2. Ένας δημόσιος λειτουργός που δεν σέβεται καθόλου την δημόσια περιουσία και μάλιστα σε ένα όχημα που είναι κοινωνικό αγαθό και σώζει ΖΩΕΣ, φανταστείτε την όλη συμπεριφορά του στο σοβαρό έργο που εκτελεί.
3. Το οικονομικό πρόβλημα σε αυτή την χώρα είναι το αποτέλεσμα των κακών νοοτροπιών που έχουν ριζώσει για τα καλά στην ελληνική κοινωνία,οι παθογένειες είναι πολλές και εάν δεν αλλάξει κάτι δεν πρόκειται ποτέ να βγούμε ποτέ από το βούρκο που έχουμε κολλήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου