Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 80.000 ΕΥΡΟ


Σας ενδιαφέρει σε ένα αποκλειστικό χαρτοφύλακα laptop / που συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία με εξαιρετική δεξιοτεχνία;

Anders Hagardzon θα σχολαστικά ένθετο οικόσημο της οικογένειάς σας, το λογότυπο της εταιρείας ή οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο σχέδιο στην εξωτερική επιφάνεια. Στο εσωτερικό, το συμπαγές, αλλά ελαφρύ ανθρακονήματα σύνθετα και Kevlar ® πλαίσιο μιας υπόθεσης Hagardzon προστατεύει ό, τι βάζετε στο εσωτερικό όπως και οι αεροναυτικές ποιότητας εξαρτήματα από τιτάνιο.



Κατά την παραγγελία περίπτωσή σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις προηγμένες λύσεις ασφάλισης, τα οποία χρησιμοποιούν είτε ένα ηλεκτρονικό κλειδί, ένα ηλεκτρονικό κώδικα, ή το πιο προσωπικό απ 'όλα, το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Απλά τοποθετήστε τον αντίχειρά σας απαλά πάνω στον αισθητήρα για να εξασφαλίσει την πρόσβαση στα τιμαλφή σας.

Προσαρμογή

Εδώ μπορείτε να αποφασίσετε το συγκεκριμένο εξωτερικό υλικό (που καλύπτει το σύνθετο πυρήνα) όπως για παράδειγμα:
carbonfibre, διάφορα είδη από δέρμα, λάκα ή άλλες θεαματικές υλικά.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το σύνθετο πυρήνα να ενισχυθεί με ίνες Kevlar.Στη συνέχεια, η υπόθεση είναι αλεξίσφαιρα, και θα ταιριάξουν ως ασπίδα για σας, αν είστε σε περιοχές όπου οι σφαίρες μπορεί να πετάξει. Πέραν αυτού μπορείτε να επιλέξετε το είδος του φινίρισμα επιφάνειας για τα εξαρτήματα τιτανίου για παράδειγμα: σατινέ, ματ επιφάνεια, υψηλό γυαλισμένο ή άλλα είδη.

Στη συνέχεια, μπορείτε να έχετε την υπόθεση διακοσμημένα / χαραγμένο αν θέλετε. Αν ναι μπορείτε τότε μπορεί να αποφασίσει μια συγκεκριμένη διακόσμηση / μοντέλο γι 'αυτό.

Τι είδος της διακόσμησης μπορεί να γίνει;
Βασικά οτιδήποτε επιθυμείτε! Για παράδειγμα: εμβλήματα, λογότυπα, εμβλήματα οικογένεια, υπογραφές και μεταβλητό μοτίβα.

Φυσικά θα είμαστε στη διάθεσή σας για ερωτήσεις και διαβούλευσης κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, με το χειρισμό του σχεδιασμού και επιλογής υλικών, έτσι ώστε η περίπτωσή σας θα πρέπει να μοναδική εμφάνιση που ψάχνετε.

Εσωτερικός εξοπλισμός

Ανάλογα με την κύρια χρήση για την υπόθεση, θα προσαρμόσει την εσωτερική διαρρύθμιση. Για παράδειγμα, μια υπόθεση laptop θα έχει εσωτερικό διαθέτει κατάλληλο για τη χρήση αυτή με ιμάντες και βάτες, ενώ ένα χαρτοφύλακα θα έχει εξαρτήματα κατάλληλα για τη χρήση αυτή.

Φυσικά, έχουμε σχεδιάσει το εσωτερικό για να ταιριάζουν σε συγκεκριμένες επιθυμίες σας.

Χάρη στο μοναδικό σύστημα τοποθέτηση εσωτερικό, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να αλλάξουμε τη διαρρύθμιση αργότερα, εάν αλλάξουν οι απαιτήσεις σας.


Παράδοση: 6-9 μήνες
Τιμή εκκίνησης: 80.000 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου