Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Ο Διάβολος στις λεπτομέρειες κρύβετε.

Μετά από έγγραφη καταγγελία μου στην περιφέρεια Αττικής (από τις δεκάδες που έχω κάνει )για ένα τρακαρισμένο στύλο (θανάσιμη παγίδα για πεζούς και μηχανές κλπ )σε νησίδα με διάβαση πεζών και φανάρι στην Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ η απάντηση που έλαβα είναι αυτή.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απαντώντας στα πιο πάνω σχετικό, σας γνωρίζουμε ότι η Υπηρεσία μας έχει προγραμματίσει, στο πλαίσιο του έργου ΣΗΜ-1/14, την επανατοποθέτηση νέων ιστών στις θέσεις όπου αυτοί έχουν αφαιρεθεί, μετά από τροχαία ατυχήματα. Η επανατοποθέτηση θα γίνει εν ευθέτω χρόνο και εφόσον θα υπάρχει επάρκεια του οικονομικού αντικειμένου του υπόψη έργου.
Όσον αφορά τα δύο (2) εναπομείναντα τμήματα των ιστών ηλεκτροφωτισμού (κοτσάνια) που εντοπίσατε στις κεντρικές νησίδες των εν θέματι δικτύων, σας γνωρίζουμε ότι τα τμήματα αυτά δεν αφαιρέθηκαν σκοπίμως καθόσον αποσκοπούν στην προστασία των διερχομένων (πεζών και οχημάτων) από τα ρευματοφόρα καλώδια τα οποία φυλάσσονται στο εσωτερικό τους.
Σε κάθε περίπτωση η Υπηρεσία μας, στις 15 Μαρτίου 2016, προέκτεινε το μήκος αυτών (των κοτσανιών) κατά ένα (1) μέτρο.
Οποίος έχει λίγες τεχνικές γνώσεις καταλαβαίνει τον ερασιτεχνισμό που διακατέχει τις τεχνικές υπηρεσίες του δημοσίου.Υπαρχουν 2-3 περιπτώσεις να αποκαταστήσεις και να ασφαλίσεις τα καλώδια χωρίς να έχεις αυτό το αποκρουστικό και επικίνδυνο στύλο μες την μέση του δρόμου.
Εγώ με ανώτατες τεχνικές γνώσεις και με εμπειρία 25 χρόνια σκίζω τα πτυχία μου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου