Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ


Ένα ακόμη δείγμα αφαιμάξεις του δημοσίου χρήματος πάλι στην λεωφόρος Καβάλας τα βαμπίρ κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες με διεφθαρμένους του δημοσίου τομέα .
Ο συγκεκριμένος πεζόδρομος ευρίσκεται έξω από το ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί είναι ένας πεζόδρομος 400 μέτρων παράλληλα με την λεωφόρο δέξια αριστερά τοποθετήθηκαν φανοί εδάφους ύψους περίπου 1 μετρό στον αριθμό περίπου 120 είναι όλοι κατεστραμμένοι ούτε ένας δεν ανάβει. Οπουδήποτε άσχετο να ρωτούσες ακόμα και την γιαγιά μου ότι σε αυτό το μέρος που το βράδυ ούτε γάτες δεν κυκλοφορούν και με την ανομία που υπάρχει σε αυτή την κοινωνία θα τοποθετούν τέτοιου είδους φωτικά θα σου απαντούσε χωρίς δεύτερη σκέψη ότι θα έχουν λίγους μήνες ζωή.
Φτιάχνουμε ένα εργάκι το φορτώνουμε όσο μπορούμε με άχρηστα καλούδια για να ανεβάσουμε το κόστος. Φωτιστικά κανονικά σε κολόνες υπάρχουν αλλά έχουν τοποθετηθεί μακριά από τον πεζόδρομο και φέγγουν τα χωράφια και γενικά όλος ο χώρος είναι ασυντήρητος .Σε άλλη περίπτωση στο πάρκο που ευρίσκεται επάνω από τον σταθμό αυτοκινήτων του Κεραμικού που ακόμα δεν λειτουργεί είχαν τοποθετηθεί τέτοια φωτιστικά που καταστράφηκαν σε πολύ σύντομο χρόνο που στο τέλος τα αφαίρεσαν όλα είναι οι δυο τελευταίες φωτογραφίες





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου