Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΙΣ ΠΟΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ


Ο καινούργιος ποδηλατόδρομος που κατασκευαστικέ ακριβός δίπλα από τον Ιλισό στο ύψος του Μοσχάτου. 
Η αυτοί που τον κατασκευάσανε δεν ξέρουν τι τους γίνετε η εγώ είμαι εντελώς ηλίθιος , ο ποδηλατόδρομος ευρίσκεται το πολύ 1 μέτρο μακριά από την κοίτη του Ιλισού που έχει ύψος 5-6 χωρίς να ευρίσκεται κάποιο προσθετικό κιγκλίδωμα το μονό που σε προστατεύει εάν κάνεις την απροσεξία είναι τα δέντρα αλλά με τεράστια κενά μεταξύ τους και πολλές παγίδες (να παλουκωθείς ).
Μερικές εκδοχές να βρεθείς μέσα στον Ιλισό από ύψος 5-6 μέτρα
1.Μια στραβοτιμονιά από κάποιον-α με μικρή εμπειρία ποδήλατου.
2. Το πλάτος κάθε λωρίδας του ποδηλατόδρομου είναι περίπου 70 cm(δεν έχω διευκρινίσει ακόμα τις διεθνείς προδιαγραφές στη Βαρκελώνη ήταν γύρω στο1,5 - 2 μέτρα ) που δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια εάν είσαι στην άνοδο από την μεριά του ρέματος και από την αντίθετη λωρίδα να έρχεται κανένας θερμόαιμος πιτσιρικάς με ΒΜΧ που σε μια μαγκιά του έρχεται καταπάνω σου η κάποιος άσχετος που χαζεύει αλλού το μόνο που θα σε σώσει είναι να παρακαλάς όταν βγεις έξω να είναι δέντρο να καρφωθείς επάνω του, αλλιώς θα φύγεις στο κενό από υψοσ 5-6 και θα σκάσεις στο τσιμέντο εάν πας με το κεφάλι το κράνος ποδηλάτου δεν σε σώζει.
ΜΜΕ και Ελληναρες θα γίνουν ειδικοί στους ποδηλατόδρομους και θα προσπαθούν να διαλευκάνουν το ατύχημα γιατί έτσι και όχι γιουβέτσι κλπ κλπ.
Όπως βλέπεται στην φωτογραφία από την οικογενειακή ποδηλαταδα τα πιτσιρίκια οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα του ποδηλατόδρομου. 
ΚΛΠ.ΚΛΠ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου