Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ


Κεντρική υπόγεια σήραγγα διελεύσεις αυτοκινήτων και (πεζών) στην Αμφιθέας η σήραγγα του τρόμου εδώ και κάτι ημέρες μέσα στο σκοτάδι και πριν και όταν μπαίνεις έκτος του μεγέθους της από τις μεγαλύτερες της Συγγρου μέσα έχει και επικίνδυνη στροφή .Πηρα τροχαία η απάντηση που πήρα φώτα δεν έχετε στο όχημα σας δεν πρόλαβα να ουρλιάξω μου είπε ότι θα το κοιτάξουν αυτό πριν δυο ημέρες ακόμη τίποτα, έστειλα μήνυμα στην περιφέρεια ΔΕΚΕΣΟ , προσπαθώ να πάρω τηλέφωνα κλπ.
Πόσο πρόβατα είναι αυτός ο λαός που αδιαφορεί παντελώς για την καθημερινότητα του,την ασφάλεια του κλπ. τι να τα κάνεις τα 750 ευρώ στον τάφο ρε πρόβατο?
Εάν γινότανε μια ανταλλαγή πληθυσμών χωρίς να μετακινηθούν οι κρατικοί μηχανισμοί και κυβερνήσεις και ερχόντουσαν στην Ελλάδα Νορβηγοί , Δανοί, Ιάπωνες ,κλπ. το πρώτο που θα κάνανε είναι χαρακίρι με αυτά που θα έβλεπαν, το δεύτερο δεν θα κάνανε φορολογική δήλωση , τρίτο θα ξηλώναν όλον το κρατικό μηχανισμό και την κυβέρνηση σε χρόνο μηδέν και θα αναλάμβαναν οι ίδιοι τις τύχες τους .








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου