Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Αυτοκίνητο παρέσυρε 17χρονη μαθήτρια.


Τραυματίστηκε σοβαρά η άτυχη κοπέλα
10:10 - Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015.
Αυτοί που πριν χιλιάδες χρόνια τρώγανε βελανιδιά και εμείς φτιάχναμε ακροπόλεις πήρανε πολλά από τους προγόνους μας, τώρα που εμείς τρώμε σανό ας πάρουμε μερικά απλά πράγματα μπας και σώσουμε καμιά ζωή.Το ατύχημα κατά πάσα πιθανότητα έγινε όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, οι συγκεκριμένοι όμως μαθητές προστατεύονται από το STOP και το κόκκινο φανάρι που είναι ενσωματωμένο στο σχολικό λεωφορείο και με ένα διακόπτη αναδιπλώνεται.
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση μία 17χρονη μαθήτρια, η οποία τραυματίστηκε το πρωί της Δευτέρας επί της Ε.Ο. Πύργου-Πατρών στο ύψος του Κουρτεσίου, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του patrisnews.com, το αυτοκίνητο επιχείρησε να προσπεράσει σταθμευμένο λεωφορείο, στο οποίο επιβιβάζονταν μαθητές και μαθήτριες και παρέσυρε τη 17χρονη, η οποία επιχειρούσε εκείνη την ώρα να διασχίσει τον δρόμο. 
Η άτυχη κοπέλα αρχικά διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Βάρδας κι από εκεί κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά της στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου