Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΚΡΑΤΟΣ ΦΟΝΙΑΣ


Μας έχουν χεσμένους όλους, υπόγεια διάβαση αυτοκινήτων που περνάει κάτω από την Συγγρου έχει 40 φωτιστικά μέσα στην διάβαση (τέτοιες υπερβολές πολλές την εποχή των παχιών αγελάδων που χρεωνόντουσαν τα έργα Χ3).
Από όλα αυτά τα 40 φωτιστικά ανάβουν ΜΟΝΟ τα 4 και αυτά μονό από την μια μεριά προς την έξοδο στην υπόγεια διάβαση υπάρχει και στενό πεζοδρόμιο που βαδίζουν πεζοί όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.Και το κερασάκι στη τούρτα πάρε και ένα χαντάκι έτσι για να σπάσεις το αυτοκίνητο σου.
Φτιάχνουν μηχανισμούς σκέφτονται τα πάντα οργανώνουν ΣΔΟΕ φέρνουν Γερμανούς εφοριακούς και όλα αυτά για να πάρουν φόρους.
Ποια είναι η ανταποδοτικότητα των φόρων? εδώ και δεκαετίες, είχαμε ποτέ καλή παιδεία,υγεια,καλουσ και ασφαλείς δρόμους, κλπ. τα τελευταία 20 χρόνια μόνο από τροχαία ατυχήματα σκοτώθηκαν πάνω από 25.000 άνθρωποι άλλοι τόσοι και παραπάνω ανάπηροι,οι μισοί από αυτούς είναι από υπαιτιότητα τους κράτους, κακοί και ανασφαλείς δρόμοι, ελλιπείς αστυνόμευση , ανύπαρκτη εκπαίδευση στα σχολεία, ελλιπείς ενημέρωση πολιτών, λαδώματα για δίπλωμα κλπ. κλπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου