Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΟ

29.03.2019 
Κυκλοφοριακό χάος έχει προκληθεί στη λεωφόρο Συγγρού, καθώς στη συμβολή της με την οδό Δοντά έχει προκύψει κίνδυνος να πέσει πινακίδα της ρύθμισης κυκλοφορίας από τους θυελλώδεις ανέμους. 
Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο όπου σπεύδει όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Τζάμια έχουν πέσει ήδη στο οδόστρωμα, ενώ μέρος της έχει αποκολληθεί από την σιδηροκατασκευή.
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ
Σε έγγραφη επώνυμη ερώτηση μου το 2015 στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ποιος ο λόγος υπάρξεις αυτής της παλιάς μεταλλικής γέφυρας ηλεκτρονικών μηνυμάτων στον ΑΓ.ΣΩΣΤΗ που δεν λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια ενώ στα 100 μέτρα πιο πάνω υπάρχει μια νεότερη που ούτε αυτή λειτουργούσε εκείνη την περίοδο.Η απάντηση που πήρα εν ολίγης δεν έχουν ιδέα ποιος την έβαλε,δεν συντηρείτε από εμάς κλπ. και ότι θα την αφαιρέσουν σε μελλοντική εργολαβία, εν έτη 2019 δεν έχει γινει καμία εργασία αφαιρέσεις, μπορεί να φανταστεί κάποιος εάν έπεφτε αυτή η πινακίδα απροειδοποίητα και σε ανύποπτο χρόνο τι θα γινόταν.
Να υποθέσω ότι δεν ξέρανε την ύπαρξη αυτής της μεταλλικής γέφυρας, υπήρξε ένας πολίτης που τους ενημέρωσε , πήγαν να ελέγξουν την στατικότητα αυτής της γέφυρας ? φυσικά όχι ,βάζω στοίχημα ούτε στο πρόγραμμα δεν την είχαν για να αποξυλωθεί.
Η τραγική ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού στοίχισε το 2018 120 ζωές σε 2 περιπτώσεις,και πολλές άλλες σε μικρότερης κλίμακας γεγονότα , εάν δεν αλλάξει κάτι θα στοιχίσει και στο μέλλον πολλές ακόμη.
Εσύ πολίτη που τα κοιτάς όλα αυτά από μακριά η περνάς από μπροστά τους και σφυρίζεις αδιάφορα γιατί θεωρείς ότι δεν πρόκειται να σε αγγίξουν, πρόσεχε όμως τα κακός κείμενα δεν κάνουν διακρίσεις μπορεί να είσαι ο επόμενος στην λίστα των θυμάτων.
Το σύστημα δεν το αφήνουμε ποτέ να επαναπαύεται (το αφήσαμε και το πληρώσαμε ακριβά,οικονομική κρίση ) η αποκλειστική δουλειά του είναι να εξυπηρετεί τον πολίτη σε εύρη φάσμα υπηρεσιών, αναγκών, συμφερόντων,ασφάλειας κλπ. εξ άλλου για αυτό πληρώνετε από τους φόρους των πολιτών.
Από τον πρόεδρο της δημοκρατίας τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο δημόσιο υπάλληλο όλοι αυτοί έχουν εργοδότη τον πολίτη,είναι η αρχή της δημοκρατίας τελεία και παύλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου