Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ


Πύργος: Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα, εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Πύργου, στο νοσοκομείο που είχε διακομιστεί σοβαρά τραυματισμένη όταν την πάτησε απορριμματοφόρο κατά τη διάρκεια της εργασίας της.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην πόλη του Αγίου Νικολάου όταν ένας 55χρονος εργαζόμενος σε απορριμματοφόρο του δήμου παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο στο δρόμο της Ελούντας.
ΚΛΠ.ΚΛΠ.
Ο κύριος αυτός εργαζόμενος στην αποκομιδή απορριμάτων του ΔΗΜΟΥ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ εν έτη 5/10/2018 δεν έχει πάρει ούτε το πιο απαραίτητο ατομικό μέτρο ασφαλείας που λέγετε ανακλαστικό γιλέκο ασφαλείας που το κόστος του ξεκινάει από 3 ευρώ, δεν μιλάμε τώρα για το σορτσάκι ,το καλοκαίρι είχα δει κάποιον με σορτσάκι και σαγιονάρες.
Σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου στις 5 ηπείρους του πλανήτη οι εργάτες που εργάζονται σε απορριμματοφόρα εκτός από γιλέκα ασφαλείας φορούν ολόκληρες ανακλαστικές στολές εργασίας που τους κάνουν ορατούς από εκατοντάδες μέτρα μακριά.
Οι συνέπειες πολλές σε περίπτωση ατυχήματος καταρχήν για αυτόν και την οικογένεια του και μετά για το ετοιμόρροπο σύστημα υγείας, για την προβληματική ελληνική οικονομία για τον φορολογούμενο κλπ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου