Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Η ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ


Βράδυ Παρασκευής 14/1/2017 φεύγοντας από Ν.Σμυρνη πηγαίνοντας για εθνική οδό παρατηρώ τον δημόσιο φωτισμό στην Πλαστήρα 4 στα 10 φωτιστικά δεν ανάβουν , φτάνω στο υπόγεια διάβαση αυτοκινήτων της Συγγρου λεωφόρο Λαγουμτζή κατά την έξοδο και εδώ τα φωτιστικά εκτός κλπ. πριν τις εναέριες γέφυρες που οδηγούν στην Καλλιθέα στην δεξιά πλευρά ένα τεράστιο βουνό από μπάζα τα οποία είχαν σκορπιστεί σε όλη την δεξιά λωρίδα μέσα στο σκοτάδι (ποιος άτυχος μοτοσικλετιστής θα την πατήσει σκέφτηκα από μέσα μου). Καλώ επιτόπου την άμεσο δράση και με έντονο τρόπο και εκβιαστικό αλλιώς δεν περνούν χαμπάρι τους αναφέρω το πρόβλημα , συνεχίζοντας διασχίζω την υπόγεια διάβαση αυτοκινήτων στην Πειραιώς βγαίνοντας στην Τσαλδαρη που είναι τα οικήματα των στρατιωτικών το απόλυτο σκοτάδι πολλά φωτιστικά χαλασμένα. Επιστροφή για Ν.Σμυρνη διασχίζω την γέφυρα της Πέτρου Ράλλη όλα τα φωτιστικά στην κεντρική νησίδα σε όλο το μήκος της γέφυρας για Πειραιώς είναι χαλασμένα γύρω στα τριανταριά διπλά φωτιστικά.
Έχω κάνει άπειρες έγγραφες και προφορικές εκλύσεις στην Περιφέρεια (ΔΕΚΕΣΟ) για την κατάσταση των κεντρικών αρτηριών της Αττικής τα αποτελέσματα ελάχιστα 
Φτάνοντας στο σημείο που είχα προσέξει τα μπάζα στο αντίθετο ρεύμα παρατηρώ από μακριά με μεγάλη μου έκπληξη ότι δεν φαίνονται οι σακούλες δεν είμαστε καλά λέω από μέσα μου τα μαζέψαν. Παρκάρω δεξιά και διασχίζω την λεωφόρο και φτάνω στην νησίδα να το διαπιστώσω από κοντά, μισές δουλειές είχαν μαζέψει τα χοντρά τις σακουλές και ότι ήταν χύμα τα παράτησαν στην μέση του δρόμου.(Το έχουν κάνει και άλλες φορές )
Αποτέλεσμα οποίος αφηρημένος με μηχανή δεν προσέξει θα έχει ατύχημα.Δεν μπορώ να καταλάβω δεν μπορούν να κάνουν μια ολοκληρωμένη δουλειά δεν τους κόβει,δεν σκέφτονται ότι κάποιος μπορεί να έχει ατύχημα και να διαλυθεί η ζωή του η να πάει στον άλλο κόσμο. Το συγκεκριμένο σημείο έχει γινει χωματερή έχω ειδοποιήσει 4-5 φορές τον δήμο Αθηνών να μαζέψει μπάζα,σκουπιδια , μέχρι και έπιπλα καναπέδες κλπ.τους έχω εντοπίσει το πρόβλημα πολλές φορές,τους παρακάλεσα να πάρουν μέτρα να καθαρίσουν καλά των χορό να φυτέψουν φυτά να βάλουν πινακίδα,ολη η περιοχή γύρω είναι παραμελημένη μια κεντρική αρτηρία και μερικές εκατοντάδες μέτρα από το ιστορικό κέντρο.
Αυτό το εκμεταλλεύονται κάφροι ασυνείδητοι μικροί εργολάβοι και αδειάζουν συνεχεία μπάζα σε αυτό στο σημείο στο πεζοδρόμιο και στην δεξιά λωρίδα, έχω ταξιδέψει σε αρκετές τριτοκοσμικές χώρες τέτοια δεν έχω προσέξει πουθενά. 
Αυτά είναι τα πολύ χοντρά σε μια μικρή διαδρομή μην μπούμε σε (λεπτομέρειες) θα γράψουμε βιβλίο .
Στους περισσότερους όλες αυτές οι εικόνες τους έχουν γίνει οικίες και τις περνούν αδιάφορα και όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ θα τις συνηθίζουν,σε κάποιους από αυτούς όμως σε μια συγκεκριμένη στιγμή θα τους στοιχίσουν πολύ ακριβά (δεν το εύχομαι σε κανένα ),
Έχουμε ένα κράτος ανίκανο να νομοθετήσει τους σωστούς νόμους και να τους εφαρμόσει,το μόνο φάρμακο για όλα αυτά είναι ο ενεργός πολίτης που αυτόν τον πολίτη το σύστημα ο κρατικός μηχανισμός τον απεχθάνεται γιατί τον ξεγυμνώνει και αποκαλύπτει την ανεπάρκεια του.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου